Certificate

הוענקה חותמת האישור - זהב של eKomi!

הוענקה חותמת האישור - זהב של eKomi!

insurance-box.co.il

• דירוג
    (מהגבוה לנמוך)
  • דירוג
    (מהנמוך לגבוה)
מה שהכי אהבתי שהם מספקי איזור אישי שבוא אני יכול לראות את כלללל התכניות שלי (קופות, ביטוחים, השקעות) במקום אחד ולא לפתוח אין ספור מסכים ורשימות של מספרי ביטוחים
לא שיערתי לעצמי כמה זכויות יש לי וכמה חייב להיות אקטיבי ולהשתמש בצוות בשביל לחסוך ולקבל את מה שמגיע לי, הצוות במשרד יעיל ועומד בזמנים
למזלי לפני שנתיים בערך המליצו לערוך יפוי כוח מתמשך לאמא שלי, איזה מזל שהקשבתי להם
לווית מהבנק לרכישת רכב לאחרונה ולא משנה כמה שילמתי הקרן בקושי ירדה, דאגו לי להלוואה זולה משמעותית דרך הקופה שלי, תשומת הלב שלהם חסכה לי המון כסף ריביות
מה כבר יש לחדש בנושא המשמים הזה?? מסתבר שיש, כל ההתנהלות מול חברות הביטוח והרשיויות, כולל אפילו המלצות לגבי איזה הלוואה לקחת זה משהו שמעולם לא הקדשתי לו תשומת לב, וזה לצערי עלה לי ביוקר
חברה המליצה לי ולא היה לי כוח לעסוק בזה, בגלל שהייתי בתחילת דרכי ולא היה לי יותר מדי מורכבות בנושא הפנסיוני, הם איחדו לי זנבות מקופות ישנות והעלו אותי על מסלול השקעה לגיל שלי, הם עשו הכל!!, מרוצה מאוד
ליוו אותי לאורך כל הדרך עד שכל הנושא המאוס הזה התיישר בכיסויים שמתאימים לי ובלי שהמחירים קופצים כל הזמן
היום כשמחירי הנדלן עולים בצורה כל כך אגרסיבית, שמחתי מאוד שהם עזרו לי גם להשיג תנאים יותר טובים במשכנתא, אמנם הסכום החודשי הוא לא כל כך גדול אבל לאורך זמן (נשאר לנו עוד 18 שנה לצערי) זה משמעותי ביותר!!, בנוסף חסכו לי בביטוח המשכנתא והדירה
הרבה אקסיומות פוצצו לי את הראש, הייתי בטוח שפנסיה זה 70 אחוז מהשכר ואף פעם לא התעמקתי בזה שזה כבר לא עובד ככה, לצערי איחרתי בכמה שנים טובות, עכשיו אני במסלול הנכון
הגעתי עם 3 פוליסות מנהלים כשכל אנשי המקצוע במשך שנים (אפילו בבנק) אמרו לי לא לגעת בגלל המקדם המובטח, לאחר בדיקה פרטנית והצגת האפשרויות הבנתי שעדיף לעשות שינוי וכך היה

החותמים של eKomi